IRODA

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ

Az ügyvédi iroda nem tart fenn határozott ügyfélfogadási időintervallumot. Az ügyfélfogadási időt a különböző nem irodai szaktevékenységek befolyásolják. (Bírósági, hivatali munkavégzések, kihelyezett tárgyalások, egyéb intézkedések stb).

Megbízásainknak fontos eleme a rugalmas ügykezelés és a gyors reagálás, így az ügyfélfogadási időt is ennek megfelelően igazítjuk.

ÜGYFÉLFOGADÁSI REND

Amennyiben ügyfélként keresi meg irodánkat, azt előzetes bejelentkezés alapján teheti meg. Előzetes időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon:

+ 36 20 379 2848

A hatékony kapcsolatfelvétel érdekében hívását hívószám azonosítóval kezdeményezze. Nem fogadott, vagy elutasított híváskezdeményezés során próbálkozzon később illetve hagyjon üzenetet (sms). A kapcsolatfelvétel elektronikusan is történhet az alábbi email címen:

langougyved@gmail.com

DÍJSZABÁS

Az ügyvédi megbízási díj (ügyvédi munkadíj) szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét – a tisztesség és a méltányosság szem előtt tartásával – az ügyvéd díjjegyzékéből kiindulva, a felek minden esetben előre, egyedileg és együttesen határozzák meg az ügyvédi megbízási szerződésben.

Az ügyvédi díj mértéke jellemzően függ attól, hogy az ügy mennyire összetett, mekkora az ügylet tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik.